top of page
JasperTimmermans_Simone_890px.jpg

Ik ben Simone van der Most, geboren en opgegroeid in Delft. Al vanaf de middelbare school ben ik in Rotterdam naar school gegaan, naar het Grafisch Lyceum. Nadat ik daar de middelbare school en opleiding Visualiseren heb afgemaakt ben ik verhuisd naar Breda om Illustratie te studeren aan de Academie voor Kunst en Vormgeving St. Joost, waar ik in 2014 afstudeerde.

 

Nu ben ik werkzaam als illustrator vanuit mijn tiny house in Almere waar ik samen met mijn vriend Jasper woon. Ons huisje staat aan de rand van een meer, met lekker wat natuur om ons heen en een fijne moestuin waar ik vaak in mijn pauze, tussen het illustreren door, te vinden ben. Mijn liefde voor natuur en moestuinieren is in veel van mijn illustraties terug te zien.

 

Acrylverf, potlood, collage, inkt, pastelkrijt: mijn werk bestaat meestal uit een combinatie van verschillende materialen. Opdrachten en projecten die ik doe zijn bijvoorbeeld geboortekaartjes op maat, ik vind het leuk om die zo persoonlijk mogelijk te maken, te zorgen dat ze super goed passen bij het nieuwe gezin. Eigen kaarten series en prints die je bij mij kan bestellen, of kan kopen in winkels in Nederland, de verkooppunten vind je onder Contact. Ook maak ik logo's voor bedrijven. En natuurlijk allerlei andere unieke illustraties, van het illustreren van een droom of herinnering, tot het maken van een gedetailleerde infographic of illustratie voor een magazine.

 

Kijk lekker rond op mijn website. Heb je een vraag, opmerkingen of wil je een offerte aanvragen, stuur me een mailtje of bel!


06 12190826

simonevandermost@hotmail.com

bottom of page